مقدمه
کاشت ریش، یک روش پیوند مو است که جراح، موی ریش را با استفاده از تکنیک استخراج واحد فولیکولی و ابزارهای خاص، می کارد. کاشت ریش را می توان به هر روشی که موجب می شود یک ریش جدید شکل بگیرد و باعث تقویت ریش های موجود شود نسبت داد. برای این عمل ساخت مجدد ریش، جراح موهای فرق سر را در نواحی از صورت یک به یک می کارد
کشت ریش برای مردانی که در ناحیه صورت دچار سوختگی و آسیب شدند، بهترین گزینه است. چرا که با پیوند زدن مو در این ناحیه به طور مستقیم می توان جای اسکارها و زخم و جراحی ها را کاملا پوشاند.
همچنین به دلیل نازک بودن یا ریزش موهای ریش احساس ناخوشایندی دارند و فکر می کنند با داشتن ریشه های پرتر ظاهری زیبا و جذاب تر خواهند داشت
در بیشتر آقایان بخشهایی از صورت (مثل لپها) فاقد ریش است ولی بخشهای دیگر تراکم خوبی دارند مثلاً چانه پر از مو است.
برخی از آقایان ریش و سبیل کامل دارند ولی با تراکم کم و موهای ضعیف. این افراد عموماً نمیتوانند ریش و سبیل خود را بلند کنند.
تعداد کمی از آقایان به طور کلی ریش و سبیل ندارند که میتواند علل ژنتیکی، مادرزادی یا اکتسابی داشته باشد.
مطالعات زیادی نشان داده که خانم ها از مردانی خوششان می آید که موی صورت آن ها پرپشت و مرتب باشد و اینطور مردان برای خانم ها جذاب تر هستند و از لحاظ جنسی بیشتر جذب اینطور آقایان می شوند .در مطالعه ای که در سال 2013 انجام شد ،اینطور ارزیابی شد که مردان با ریش کامل جذاب ترین و بهترین شریک جنسی و همینطور پدران بالقوه ای میشوند
از آنجایی که گرافتها روی صورت که پوست نازک و حساسی نیز دارد کاشته میشود، دقت و ظرافت در کار بسیار مهم است. پزشک باید هر تار را در جای مناسب و در جهت مناسب کاشت کند تا در نهایت نتیجه خوب بوده و به پوست حساس صورت نیز آسیب وارد نشود. پس میتوان گفت کاشت ریش و سبیل سختتر از کاشت مو است.
پاک کردن تتو صورت در رشت
شاید این روش ساده به نظر می رسد، اما یک فرآیند نسبتاً پیچیده است. دو رویکرد اصلی وجود دارد که یک جراح می تواند اتخاذ کند:
این روش با برداشت واحدهای فولیکولی کامل یک به یک از ناحیه اهداکننده انجام می شود FUE کمتر دردناک است، که ممکن است توضیح دهد که چرا این روش رایج تر است
پیوند واحد فولیکولی (FUT)
برای این روش، جراح نوار کوچکی از بافت پشت سر را بریده و فولیکولهای مو را از آن بافت خارج میکند.
طاسی موضعی قسمتی از یک اختلال بزرگتر به نام طاسی سکهای است. این عارضه زمانی اتفاق میافتد که سیستم خودایمنی بدن به اشتباه به فولیکولهای مو در زیر سطح پوست حمله کرده و باعث ریزش موهای آن قسمت به شکل دایرهای میشود. در حالی که کچلی موضعی به ریش محدود میشود اما طاسی سکهای ممکن است در هر قسمتی از بدن دیده شوند.
ریزش مو یکی از عوارض شناخته شده اقدامات درمانی برای مداوای سرطان مانند پرتودرمانی و شیمیدرمانی است. ریزش مو به دلیل مصرف داروهای ضدسرطان به موی سر محدود نمیشود. بیماران با هر جنسیتی که تحت مداوای سرطان قرار میگیرند ممکن است دچار ریزش مو شوند که این ریزش ممکن است در سبیل مردان هم مشاهده شوند.