التهاب پوست (رزاشیا) بر روی خانمها بیشتر تاثیر میگذارد تا آقایان، و بیشتر در سنین بین ۳۰ الی ۵۰ سالگی رخ میدهد، گرچه که ممکن است علائم آن از ۲۰ سالگی به تدریج نمایان شود. رزاشیا عمدتاً بر روی بینی، گونهها، پیشانی، چانه، گردن و سینه مشاهده میشود و اغلب با آکنه، اگزما و دیگر آلرژیهای پوستی اشتباه گرفته میشود
علائم آن قرمزی دائم پوست، لک و رگهای خونی قابل مشاهده (رگهای عنکبوتی صورت) است.
این بیماری بیشتر در زنان 30 سال به بالا مشاهده میشود. رزاسه تقریباً 5 درصد از مردم جهان را درگیر کرده است. این بیماری گاهی شدت مییابد و گاه از شدت آن کاسته میشود
رزاشیا گاهاً با آکنه و سایر عارضه های پوستی اشتباه گرفته می شود.
امکان ابتلای هرکسی به رزاشیا وجود دارد اما ابتلای آن بیشتر در بین زنان میانسالی که پوستی نازک دارند رایج است. رزاشیا درمانی ندارد اما روش های مختلفی در دسترس است که می تواند به کنترل و کاهش علائم این عارضه دست بزند.
جوشها،و لکها
دانههای قرمز گرد که دارای چرک یا مایع هستند.
ایجاد شدن بافتهای ناهموار مخصوصاً در اطراف بینی. این امر فقط در موارد جدی و طولانی مدت رزاسه اتفاق میافتد و خانمها تقریباً هیچگاه به آن مبتلا نمیشوند.
اگر دچار التهاب پوست هستید و یا علائم دیگری مانند لک و رگهای خونی قابل مشاهده دارید و یا دارای پوستی خشک و ضخیم هستید احتمالاً دارای مشکل پوستی به نام رزاشیا هستید.
قرمزی
قرمزی دائم صورت که اغلب در اطراف بینی و گونهها رخ میدهد.
رگها
رگهای خونی قابل مشاهده (رگهای عنکبوتی صورت) که ناپدید نمیشوند.
گرچه لایهبردارهای اسید گلیکولیک برای همه افرادی که مبتلا به التهاب پوست هستند مناسب نیست اما میتوان برای از بین بردن سلولهای مرده پوست که موجب تشدید التهاب میشوند در برخی افراد از آن استفاده کرد. پزشک متخصص شما در جلسه مشاوره توضیحات بیشتری را درباره این موضوع ارائه خواهد داد. این درمان با برداشتن لایههای بالایی پوست، افزایش سرعت تغییر و تبدیلات پوست و جلوگیری از مسدود شدن منافذ با سلولهای مرده پوست به بهبود رزاسه کمک میکند.
در افراد با پوست روشن و بور و کسانی که صورتشان به راحتی سرخ میشود این اتفاق بیشتر میافتد در مراحل ابتدایی بیماری خودبخود عود و بهبودی نشان میدهد ولی اغلب پیشرفت کرده و سالها ادامه مییابد.
این مشکل یک بیماری مزمن است و می تواند به مدت طولانی ادامه یابد . شدت آن در هر فردی متغیر است. این بیماری بیشتر گونه ها ، پیشانی ، چانه و بینی را درگیر می کند و با گذشت زمان بیشتر مشخص می شود. قرمزی ناشی از گشاد شدن رگ های خونی ، برجستگی های کوچک و جوش ممکن است التهاب ناراحت کننده ای در سطح پوست به وجود بیاورند.
رزاسه یک بیماری مزمن بوده و هیچ درمان شناخته شدهای ندارد، بهترین راه جلوگیری از آن شناسایی و اجتناب از عوامل تشدید آن است مانند
جلوگیری از قرار گرفتن مستقیم زیر نور خورشید
رژیم غذای مناسب
تغییر سبک زندگی
کاهش کافئین و الکل
استفاده مکرر از ضد افتاب
استفاده روزانه آبرسان و مرطوب کننده ی پوست
احتمال ایجاد رزاشیا یا رزاسه در این افراد بیشتر است
پوستی روشن ، موهای بلوند و چشمهای آبی داشته باشید
سن بین 30 تا 50 سال
زن بودن
یکی از اعضای خانواده شما روزاسه داشته باشند.
داشتن آکنه شدید
استفاده از الکل و دخانیات
روزاسه چشمی
بسیاری از افراد مبتلا همچنین چشمان خشک ، تحریک شده ، متورم و پلک های قرمز و متورم دارند. در بعضی افراد علائم چشمی مقدم بر علائم پوستی است.برخی مطالعات نیز نشان می دهد که این میکروب می تواند میزان هورمون گوارشی به نام گاسترین را افزایش دهد ، که باعث می شود پوست شما برافروخته نیز بشود.
صدمات ناشی از آفتاب
ژن افراد
خوردن غذاهای تند
خوردن مواردی که حاوی ترکیب سینامالدئید هستند ، مانند دارچین ، شکلات ، گوجه فرنگی و مرکبات
نوشیدن قهوه یا چای داغ
instagram.com/up.microblad
پاک کردن راحت تتو و همچنین آنزیم تراپی و پاکسازی و فیشیال اختصاصی پوست در رشت
http://upremove.ir
09200786766