قرمزی و التهاب تنها در پوست صورت اتفاق نمیافتد و ممکن است در هر جای بدن دیده شود. در این مواقع است که کرم ضد قرمزی و یا به عبارت دیگر پماد ضد قرمزی پوست راهکار بسیار مناسبی برای رهایی از شر قرمزی و التهاب پوست است؛ اما در ابتدا باید علت قرمزی صورت را تشخیص داده و سپس از انواع راهکارهای درمانی برای رفع قرمزی پوست مانند پماد ضد قرمزی استفاده کنید.
با اتساع رگهای خونی صورت شما قرمز میشود و باعث میشود خون بیشتری به پوست شما هجوم آورد. قرمزی ممکن است نه تنها در صورت بلکه در اطراف گردن شما نیز مشاهده شود. به این قرمزی ناگهانی پوست شما برانگیختگی یا قرمزی گذرا گفته میشود
التهاب پوست یک مشکل شایع پوستی می باشد که در آن پوست دچار لکه های قرمز، خارش، حساسیت، تورم و حرارت بالا می شود و این عامل در اثر واکنش بدن نسبت به بعضی از عوامل خارجی ایجاد می شود.
در ادامه با آپ ریمو همراه ما باشید
التهاب و قرمزی پوست صورت ممکن است به دلیل بیماری روزاسه باشد. شاید بپرسید بیماری روزاسه چیست؟ روزاسه یک بیماری مزمن پوستی است که با قرمزی پوست صورت در نواحی بینی، گونه، پیشانی و چانه همراه است. آکنه روزاسه بیشتر در افراد میان سال اتفاق می افتد. متاسفانه درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد اما ژل بریمونیدین، لیزر درمانی و آنتی بیوتیک ها می توانند شدت علائم را کاهش دهند.
معمولاً قرمزی و التهاب در مناطق برجسته ی صورت مانند: گونه ها و روی بینی بیشتر اتفاق می افتد. قرمزی اغلب با زبری، التهاب، خارش و یا ایجاد جوش روی پوست صورت نمایان می شود.
فردی که دچار قرمزی پوست صورت می شود، احساسی همانند مار گزیدگی و سوزش دارد. همچنین لازم به ذکر است آبریزش چشم و این قبیل واکنش های جسمانی می توانند پاسخ بدن نسبت به قرمزی پوست باشند
معمولا قرمزی پوست صورت خود را با سرخ شدن گونهها یا استخوان بینی نشان میدهد. چون اگر قسمتهایی از پوست بدن دچار آسیب دیدگی شود، بدن خون بیشتری را برای ترمیم ارسال میکند. بنابراین شاهد قرمز شدن پوست و ایجاد جوش، آکنه و یا خارش در آن بخش خواهیم بود.
ایجاد رگهای عنکبوتی و کوچک در پوست صورت یا بینی، از دیگر نشانههای قرمزی پوست است. حتی گاهی اوقات شاهد تاول یا پوسته پوسته شدن در بخشهایی از بدن هستیم که فرد را دچار خارش میکند. علت بروز چنین علائمی به قرمزی پوست مربوط است که در بخش بعدی به مهمبروز ترین آنها اشاره خواهیم کرد. چون ابتدا باید فهمید که دلیل قرمزی پوست از چیست و سپس به فکر درمان آن بود.
رزاسه چند نوع است؟
رزاسه دارای سه سطح است؛ سطح اول قرمز شدن پوست بر عوامل مختلف مثل تنشهای عصبی (استرس، خشم، عصبی شدن)، افزایش دما (قرار گرفته در هوای گرم و فضای بیرونی)، ورزش، غذاهای تند و ادویهای و شکلات روی صورت به وجود میآید و حالتی صورتی و ملتهب روی پوست به وجود میآورد که با از بین رفتن عامل به وجود آورنده التهاب این قرمزی نیز از بین میرود و در نهایت ممکن است تا چند روز طول بکشد.
سطح دوم رزاسه حالتی است که در آن قرمزی گونهها تقریبا دائمی است و این وضعیت در اثر آسیب دیدن رگهای خونی سطح پوست به وجود میآید.
سطح سوم رزاسه نیز رزاسه همراه با آکنه است که معمولا اطراف بینی و دهان را درگیر میکند و باعث بزرگ شدن روزنههای پوستی در ناحیه مبتلا میشود.
از گرما دوری کنید: بلافاصله بعد از بند انداختن از بخور دادن صورت بپرهیزید زیرا سبب خشکی پوست میشود. همچنین حداقل تا ۲ ساعت بعد از بند انداختن حمام نکنید یا با آب گرم صورتتان را نشویید زیرا ممکن است قرمزی و التهاب پوست را بدتر کند.
به صورت دست نزنید: زمانی که صورتتان را بند میکنید منافذ پوست باز و در معرض تحریک هستند. اگر بلافاصله بعد از بند انداختن به صورتتان دست بزنید ممکن است تمام گردوغبار، آلودگی و باکتریها از طریق انگشتان به منافذ پوست منتقل شده و درنتیجه باعث قرمزی و بثورات پوستی شود. بنابراین حداقل تا ۲۴ ساعت بعد از بند انداختن از دست زدن به صورت بپرهیزید.
از لایهبردار استفاده نکنید: در اولین روز بعد از بند انداختن از مصرف هرگونه کرم یا محلول لایهبردار خودداری کنید. اکثر لایهبردارهای تجاری دارای ترکیبات شیمیایی مضر هستند که میتوانند روی پوست اثر گذاشته و باعث آسیبدیدگی آن شوند. در عوض محلولی با ترکیبات گیاهی ملایم را انتخاب کنید تا پوستتان آسیب نبیند؛ البته بهتر است ۴۸ تا ۷۲ ساعت صبر کنید.
خیار را برش دهید. برش های خیار را به مدت حداقل 15 دقیقه در یخجال قرار دهید تا خنک شوند. یک برش خنک روی ناحیه تحت تاثیر قرار دهید. آن را با یک تکه خیار خنک دیگر جایگزین کنید. این کار را برای چند دقیقه در یک زمان انجام دهید. این درمان را چندین بار در روز تکرار کنید
یکی از شایع ترین دلایل قرمزی پوست، آفتاب سوختگی است. اگر از پوست خود در برابر آفتاب محافظت نکنید و کرم ضد آفتاب صورت نزنید، دچار آفتاب سوختگی می شوید. به غیر از آفتاب سوختگی، سوختگی های دیگر از جمله سوختگی حرارتی، شیمیایی، الکتریکی،تابشی و سوختگی در اثر اصطکاک باعث قرمز شدن پوست می شود.